Untitled Document Untitled Document

 


 

Email*
Név*Bemutatkozás

Az 1993 áprilisától tevékenységet folytató Vidok Ipari-Kereskedelmi és Szolgáltató Kft székhelye Rzeszow mellett, Rudna Mala-ban található. A folyamatos végfelhasználó központú befektetéseknek és fejlesztéseknek köszönhetően, valamint a modern, speciális kialakítású, számítógép vezérelt német gyártósor révén, rendkívül magas minőségű termékek előállítása garantált.
A magas minőség biztosításához elengedhetetlenek továbbá a gondosan kiválasztott nyersanyagok, a szigorú minőség ellenőrzési folyamatok, a magasan képzett munkatársak. A késztermékek, szállítást megelőző, minőségi ellenőrzése (outgoing quality inspection) hozzájárul a minőség magas szinten tartásához; valamint a minden egyes nyílászáró védőfóliával történő befedése a minőség megőrzéséhez. A Vidok cég számos kiállításon nyert díjat, valamint részesült magas szintű elismerésben az általa gyártott termékek és azok minőségének elismeréseként.
A Veka 2005 Kft. a Vidok termékek kizárólagos Nyugat-magyarországi és Ausztriai forgalmazásával megbízott Ablakpartner Kft-vel együttműködésben végzi tevékenységét.

Legyen Ön következő elégedett Partnerünk ! Nálunk a Partner az első!

Sikerünk kulcsa:
Minőség - CE minősítés, 1.0-ás üvegezés alapárban
Gyorsaság - átlagosan 2-3 hét szállítási határidő
Pontosság
Bő termék választék
Komplett kivitelezés